13 juni 2011

Euro OES Show Pilzen/CZ 2011

1460 Km werd afgelegd om naar de Euro-OES Show in Pilzen/CZ af te reizen. Tijdens het oponthoud hebben wij veel plezier gehad, veel bekenden en dierbare vrienden teruggezien. Onze eigenste Daisy was zo vriendelijk om gedurende deze 4 dagen op welpen, honden en huis te passen. Zonder haar hadden wij niet kunnen gaan. Vanaf deze plaats nogmals hartelijke dank voor de jarenlange hulp. In Pilzen hebben wij 2 dolle dagen gehad. Zaterdags een tour door de wereldberoemde brouwerij van Pilzen. S’avonds was er een informeel etentje, waar al veel lol werd gemaakt. Zondags op de showdag en tevens mijn verjaardag regende het pijpestelen. Tot overmaat van ramp was de show BUITEN. HELP!!!! Ik dacht, ik ga maar weer naar bed. Maar die man, die boven voor de regen zorg draagt, had medelijden en rond 10.00 stopte het met regenen en brak het zonnetje door. Onze vriend Matteo kwam uit Calabrie/Italie tezamen met Ch. Helado aus dem Elbe-Urstromtal, die in de Kampioensklas de 5. plaats behaalde. Ons eigen “Socke” (Ch. Himmlisch aus dem Elbe-Urstromtal) won de 4. plaats. Matteo’s “Hinga” (Hot Pants aus dem Elbe-Urstromtal) kreeg in de openklas een Uitmuntend en zijn “Alcapone” (Ch. Zeppeline Alcapone)), die ik voor het laatst voor hem heb geshowd, haalde ook de 4. plaats in de Kampioensklas. Denisa en Tomas’ Hot’n Spicy aus dem Elbe-Urstromtal behaalde een Uitmuntend. 150 OES uit 24 Landen waren aanwezig. Keurmeesters waren Angie Burrows-Allan en Babs Gillatt. Hoogtepunt van deze dag was de Overwinning met de fokkersgroep “Aus dem Elbe-Urstromtal”. De toeschouwers zongen ter ere van mijn verjaardag.

 Fokgroep-Pilzen--Euro-show

 v.l.n.r. Conny met Hot’n Spicy, Denisa met Himmlisch, Chris Beirendonk met Helado en Matteo met Hot Pants.

Een “stille” overwinning voor onze fok waren de BOB en BOS honden. De BOB “Bottom Shaker My Secret” is een zoon van de inmiddels overleden “Ch. Zecret Zorro aus dem Elbe-Urstromta” en de BOS teef “Argovian’s Hugs’n Kisses” is de dochter van onze “Ch. Eldorado aus dem Elbe-Urstromtal”. Wij zijn erg trots op onze fokreuen en feliciteren de winnaars nogmaals van harte.

Als afsluiting was er een Galadinner met een optreden a la Denemarken, prachtig gewoon! Tot in de late uurtjes hebben wij de dansvloer nog onveilig gemaakt, het was gewoon heerlijk.