29 maart 2012

2 OES zijn niet meer bij ons

Vorige week kregen wij een berichtje van de Familie Christ, dat zij hun “Mara” (Y-KateMoss aus dem Elbe-Urstromtal) moesten over de Regenboogbrug laten gaan. Ze is geboren op 27-08-1999 en op 19-03-2012 overleden.

Volgende mail ontvingen wij van de Familie Christ,

Hallo Mevrouw Verelst-Loest,

Helaas moesten wij afgelopen maandag 19-03-2012, afscheid nemen van van onze Mara!!!! Ons versand zegt ons dat we haar daarmee “GOED” hebben gedaan, maar ons hart zegt helaas nog iets anders. Wij willen ons hiermee bij U, als Fokker van ganzer harte bedanken, omdat U ons 12,5 jaar geleden Uw YKate Moss heeft toevertrouwd. Toendertijd konden wij Uw mening niet geheel begrijpen, toen U ons vertelde: “U gaat hier geen puppy uitzoeken, dat doe ik voor U, want ik heb de puppies  in de afgelopen 8 weken beter leren kennen en wil graag de Familie ontmoeten, incl de kinderen!” En U had gelijk! Want door Uw honden- en ook mensenkennis heeft U  voor ons voor 2 pups gekozen, waarna wij onze keus op Mara lieten vallen. Deze beslissing hebben we in al die jaren niet berouwd. Voor ons is ze eenmalig en zal altijd een plaats in ons hart blijven houden. Wij hopen dat U nog lang Uw Bobtailfok voortzet en wij, als de tijd het toelaat, weer bij U langs mogen komen!!!!

Vriendelijke groeten Fam. Christ

Y'KateMoss aus dem Elbe-Urstromtal

Op dezelfde dag heeft ook “Lara” (Ch. Boucheron aus dem Elbe-Urstromtal) ons verlaten. Zij had leverkanker en er was geen genezing mogelijk voor haar. “Lara” is op 05-04-2002 geboren enik  heb enkele nesten met haar mogen fokken. Onze “Jadore” en “Giv’m to me” zijn enkele van haar zeer succesvolle kinderen en kleinkinderen.

Boucheron aus dem Elbe-Urstromtal