31 augustus 2011

Alweer is er nieuws

Op dit moment is er elk weekend wel iets te doen en zijn er continue zaken waar wij over kunnen schrijven.

“Phoebe” en haar eigenaars waren wederom in Ierland op pad. Zaterdag keurde een dhr H. Tonks een Ierse  Keurmeester en behaalde ze slechts een Res-Greenstar. Op zondag tijdens de Show van Dublin/Irl. keurde Mevr. Litov uit Bulgarije en hier behaalde “Hightea aus dem Elbe-Urstromtal” haar 6de Green Star met Beste van het Ras. Nu hebben we onze vingers gekruisd en hopen dat ze snel haar 7de en laatste Green Star behaald en dan is “Phoebe” Iers Kampioen.

Martin met “Phoebe” in Dublin.

 

Hightea aus dem Elbe-Urstromtal

Vandaag ontvingen wij een mailtje uit Italië van onze dierbare vriend Matteo Autolitano. Zijn jonge reu “Just for me aus dem Elbe-Urstromtal” (GB-Ch. Brinkley Buddy Holly at Macopa x Ch. Elbandita aus dem Elbe-Urstromtal) heeft A heupen en O-O ellebogen. Zijn oogen zijn ook gezond. Beter kan niet en we zijn er dan ook zeer gelukkig mee.

Afgelopen zondag was de Show van Rotterdam. Een van mijn lievelings tentoonstellingen. Dit jaar was er een wisseling van keurmeester en keurde Dhr. Colm Hastings de Bobtails.”Spicy” (Hot’n Spicy aus dem Elbe-Urstromtal) was samen met Tomas en Denisa uit Tjechië gekomen en ik mocht hem showen. Hij won de Kampioensklas maar verloor tegen de Engelse kampioens reu uit de open klas. Hij behaalde het Res-CACIB, Res-CAC.

Spicy

Hot'n Spicy Rotterdam 28-8-2011 Res-CACIB, Res-CAC

“Doro”(Jadore aus dem Elbe-Urstromtal) was ook van de partij. Ze won in de jeugklas, behaalde haar 3de Jeugd CAC en is nu een Nederlands Jeugdkampioen met slechts 13 maanden oud.

Jadore aus dem Elbe-Urstromtal

Hier laat ze haar mooie gangwerk zien.

Jadore aus dem Elbe-Urstromtal