29 januari 2020

Tentoonstellingen januari en Februari 2020

We hebben pauze met onze 3 meisjes. Pas half februari komt Sonja terug in de ring. De rest kan uit rusten

Maar Debbie, Martin en Otto waren in Engeland op pad. Op 9 januari 2020 op de show in Bosten /GB won “Red Devil aus dem Elbe-Urstromtal”  in de postgraduate  klas.

Op 13.1.20 uur keurde mevrouw Jenny Joice / GB op de East Anglian Club-show. Hier werd Otto 2e in de postgraduate klas.

Nr. 1, dan Otto op de 2e plaats en nr. 3

Op 13 januari waren Martin en Denisa op de int show in Brno / CZ. Hier won “Q’Mona Lisa aus dem  Elbe-Urstromtal” het CAC en voldeed daarmee aan alle voorwaarden voor de Tsjechische kampioen.

     

“Otto” was weer onderweg. Deze keer in Manchester / GB was keurmeester mevrouw Michaela Hall een rasspecialist. Otto zat in zijn klas met veel concurrentie. Er waren 8 reuen geregistreerd in de postgraduate klasse, 6 van hen aanwezig, hij behaalde de 1e plaats en was nog  strjd voor het Res-CC . GEWELDIG

Mevr Weissmann was met haar “Ziwa” op de 2 daags Show von de duitse OES Club (DOESC)in Bornhagen/GER . Op zaterdag keurde Mevr. B. Nölke, een duitse keurmeester en zijn van dat “Ziwa” alleen voor een 2de plek goed was. Maar op de Clubshow op zondag 19-01-20 keurde de beroemde noose/amerikaanse Mevr. Diane Anderson en zijn was helemaal aangedaan van “Sexygirl aus dem Elbe-Urstromtal” en zette haar op de eerste Plek met veel belovend en Beste Puppy.

Sexygirl met de keurmeester Mevr. Anderson. en haar trots eigenaar Mevr. Weissmann. Op de 2e plaats het puppy dat de dag ervoor won.

“Rolfi” Seepferdchen aus dem Elbe-Urstromtal “op zijn eerste tentoonstelling in Zweden. Amilia Helen is erg trots op “Rolfi”. Hij werd beste reu