3 juli 2021

Tentoonstellingen Juni 2021

EINDELIJK!!!!!!!! Er waren weer tentoonstellingen in juni, gelijk 3 stuks: Dormagen op 20 juni. en de dubbelshow met clubshow in Wirges op 26 en 27 juni 2021. Ik was zo blij als een sneeuwkoning. Maar toen ik te snel en te veel tegelijk wilde doen, gebeurde het.Ik was aan het schoonmaken in de puppyren, struikelde met 2 puppies in mijn handen, viel op de grond en brak mijn rechterschouder. Niets kon ik meer doen en ik was erg depressie. Toen pakte ik de telefoon en een armada van dierbare vrienden stond klaar en hielp. Birgit Reimers met de geborte van Sidneys puppies. Monika Fuss kwam Lilou borstelen, Femke Baake kwam vanuit Enschede om Doro en Norman te borstelen . Mike Friederich uit Nieuwstadt kwam 2 a 3 keer per week helpen met het wassen en borstelen van de honden. Paul …. mijn grote liefde, regelde de rest van de hele toko hier, en had ook nog mijzelf op zijn nek zitten. Hij sliep 14 volle nachten naast de werpkist om voor Sidney en haar baby’s te zorgen.

Op mijn goede vriend Chris van Beirendonk kan je altijd rekenen. Ze borstlede “Cooper” en reed met mij mee naar Dormagen om “Cooper” en “Sonja” te tentoonstellen . Autorijden is ook niet mogelijk omdat ik niet kan schakelen met mijn rechterhand…….. BEDANKT, BEDANKT, BEDANKT jullie zijn geweldige vrienden.

Dus hier zijn de foto’s en resultaten van Dormagen op 20 juni 2021, keurmeester voor de 11 OES was dhr. Fricke / GER

“Cooper” had zijn eerste tentoonstelling

Rock me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal, Open Klas uitmuntend 3

 

Cooper in de open klasse met de andere 2 reuen

Monika Fuss moest helpen met het maken van foto’s

“Sonja” maakte onze dag perfect en won  beste van het ras

Ch. Rote Rose aus dem Elbe-Urstromtal nu met 2 nieuwe titels: Duits en VDH Kampioen

BOS de reu ” Happy Pandas Giacomo Puccini”de keurmeester dhr. Fricke en Chris met “Sonja”

Een week later gingen we 2 dagen naar Wirges (bij Koblenz en Montabauer). Dit keer met “Cooper” en “Anna. Chris en ik zijn vaak samen naar shows geweest en hebben ALTIJD veel plezier. We zijn een heel goed geoefend team. Ik ben nog nooit in Wirges geweest. Het was een heel leuk en relaxte show beide dagen Op zaterdag 31 OES ingeschreven voor Mevr. Melchior uit Luxemburg:

Sean Connery aus dem Elbe-Urstromtal” nu 17 maanden oud gestart in de jeugdklasse en moest genoegen nemen met een 2e plaats. Eigenaar familie Diringer

“Cooper” maakte op stoere vent en verknalde  zijn kans om te winnen en werd 2e in de open klasse “Rock me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal”

De lieve mevrouw Martina Weissmann stond met haar Ziva in de openklas. Ze behaalde een 2e plaats met Res-CAC en Res-VDH. Het is altijd lastig voor een particuliere hondenbezitter wanneer een fokker de hond showt voor een andere particulier. Ik weet zeker dat als ik met Ziva in de ring had gestaan ​​het anders zou zijn geweest.

“Sexygirl aus dem Elbe-Urstromtal” op de 2e plaats

toen kwam “Anna” en maakte de dag goed!

Beste van het ras van 31 OES ” Ch. Q’Anna Anka aus dem Elbe-Urstromtal, de keurmeester mevr. Melchior BOS de reu Ch. Reatas Vector Space

De dag moest eindigen met een goede maaltijd en goed gezelschap. Wij 3 hadden plezier.

Toen we eindelijk moe en voldaan in ons hotelbed lagen, was er de film “Mamma Mia” met Meryl Streep op tv. Natuurlijk moesten we meezingen en hebben we gefeest. Eigenlijk waren we veel te moe.

Op zondag was het nog beter weer, dus zelfs warmer dan op zaterdag. In de ochtend moest de mooie catalogus van de clubshow uitgebreid worden bestudeerd. Vandaag waren er 36 OES die meededen.

ons “werkkamp” mevrouw Kirsch kwam even langs voor een praatje

Vandaag keurt Dhr. Uwe Nölke en het was een geslaagde dag!

“Sean Connery aus dem Elbe-Urstromtal” won de jeugdklasse, was club jeugdwinnaar en beste jeud hond, eigendom van de familie Diringer

Sean Connery aus dem Elbe-Urstromtal

“Cooper”won de open klasse en werd beste reu en clubwinnaar “Rocke me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal” 2e was Reatas Yukon

Mevr. Weissmann werd wederom 2e in de open klasse met Ziva. De hond op de 1e plaats, werd net als zaterdag door de fokker voorgebracht.. De eigenaren kunnen  het zelf prima doen, net als onze mevrouw Weissmann

“Sexygirl aus dem Elbe-Urstromtal”

“Anna” won de kampioensklasse dit keer in competitie en behaalde haar Duitse kampioen en VDH-kampioenstitel

Ch. Q’Anna Anka aus dem Elbe-Urstrtomal” de keurmeester dhr. Nölke en Mevr. Kirsch met Ch. Lady in Red from Beautiful Highlands

BOB de teef “Yianna Nannini von den Blue Zottels” eigenaar familie Leonhardt, de keurmeester Dhr. Nölke en beste reu en clubwinnaar “Rock me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal”

2 geweldige en vermoeiende dagen lagen achter ons. Chris moest me nog naar huis brengen nadat we alles in de auto hadden gezet. 2 uur en 15 minuten, met een pitstop bij Mc Donald…..en daarna ging Chris 1 uur en 15 minuten door naar Vorselaar, waar ze thuis is. Bedankt Chris, het was geweldig.