29 mei 2013

Bandita’s welpen 4 weken oud

Afgelopen maandag was het 4 weken geleden dat onze 8 puppies werden geboren. Ondertussen hebben ze de puppyren in de volle lengte en groote in gebruik. Het kattenluik heeft de laatste 2 dagen open gestaan, want het was eindelijk een keer goed weer. Enkele echt moedige puppies hebben bij de opening gestaan en wat gesnuffeld, om eens te ruiken wat er in de grote wijde wereld aan geuren zijn. Het ontbrak alleen aan moed om de stap naar buiten te wagen. Deze beslissing heb ik voor hun genomen. Bandita stond buiten in de uitloop van de ren en wachtte op haar kinderen. Hierna heb ik ze door het luik naar buiten geschoven. Als eerste werd er luidkeels gejammerd totdat ze mama Bandita ontdekten en zich allen heel snel aan de melkbar begaven. Ik kon nu in alle rust alles binnen schoon maken. De puppies hebben nu permanent voer ter beschikking en aan het einde van de week ga ik hen voor het eerst verse gehakt geven. Dat zal zeker niet lang blijven staan. De kleintjes bijten nu in mijn broek als ik bij hun in de ren kom. Het is nu mijn taak om de puppies de komende 14 dagen beter te leren kennen, zo dat ik de puppy kopers kan adviseren welke karakters bij welke familie passen. 5 teven hebben inmiddels een familie gevonden en voor 2 zoeken wij nog een nieuw thuis.

De foto’s zijn gemaakt toen de puppies 3,5 week oud waren.

De reu Mr. Malone had al vanaf de geboorte een nieuwe plaats. Het word de 3de OES uit onze kennel bij de Familie Kraatz in Kronberg.

3-weeks-4-days-Mister-Malone

de dames zoals eerder in twee groepen opgedeeld, omdat het zelfs mij niet alleen lukt ze allemaal tegelijk op een foto te krijgen.

3-weeks-4-days-4-girls

3-weeks-4-days-3-girls

Met 3 weken, na twee dagen in de  kleuterschool.

3-Wochen-im-Kindergarten

3-Wochen-im-Kindergarten-1

Eten is klaar!

3-wochen-alle-am-Essen