1 november 2022

het dagelijks leven

Als we een showweekend achter de rug hebben en helemaal moe zijn, gaan we op maandagavond ringtraining doen met “Cloe” en “Skipper”. De toekomstige showhonden hebben nog veel te leren. Mijn lieve Paul had nog energie om Skipper over te nemen. Kinga deed het al heel goed met haar “Cloe”

 

Als het mooi weer is, is onze oude dame “Doro” (Multi Ch. Jadore aus dem Elbe-Urstromtal) graag buiten. Ik maak met  haar  korte wandelingen. Ze is niet zo snel meer en snuffelt graag uitgebreid aan elk grassprietje. Het kost tijd en ik geef het haar graag. Onze andere 6 honden krijgen dan hun eigen uitgebreide wandelingen.

+

“Cloe’s” zus “Universal aus dem Elbe-Urstromtal” was deze week bij Peggy Kraaijenveld’s schoonheidssalon. De familie Meijhuis, hun baasjes, zijn supertrots op hun “Abby”. Zij willen graag een keer exposeren.

     

Last but not least wil ik nog even melden dat we elke avond om 18.00 uur door onze honden worden gestalkt!!!!

Ze staan ​​allemaal met hun neus tegen ons grote woonkamerraam en staren ons aan. Ze wilden hun avondeten. We hebben hier in huis geen klok nodig, als de stalkers klaar staan, is het 18:00 uur.

onze prinses “Uschi” een dag na de show in Leuven/BEL