29 augustus 2012

De zomerpauze is voorbij

We hadden een heerlijke vakantie in Noord-Duitsland. Nu begint het Show seizoen weer. Zondag was de Show van Rotterdam, een van mijn favoriete Shows. Dhr Bierwolff uit Oostenrijk keurde de OES, waarvan er slechts 6 gemeld en aanwezig waren. Deze keurmeester heeft een blijvende herinnering aan alle exposanten achtergelaten, maar helaas in negatieve zin. Ik kan niet klagen. Onze jonge “King” (Kingsize aus dem Elbe-Urstromtal) werd door hem als Beste van het Ras gekeurt. Het keurbericht voor King is eenmalig. Hierin schrijft Dhr Bierwolff: 18 maanden, in overeenstemming met de leeftijd goed gebouwt, goede verzorgde vacht, Goed hoofd, donkere ogen 2 stuks, Knap schaargebit. Goed geopende neusgaten ook 2 stuks. Correct typisch gangwerk.

Onze prachtige “Doro” (Ch. Jadore aus dem Elbe-Urstromtal), moest genoegen nemen met een Res-CACIB, Res CAC. In het keurverslag staat: Middelgrote teef. Hij gaf haar het Res-CACIB met de verklaring dat ze voor hem te klein is??!! Begrijpt U het nog? Een “Eldorado” dochter van Willy van Opijnen “Definitely Xquiste Abegayle” werd Beste Teef.

Dhr. Bierwolf met de Beste Teef  en onze BOB “Kingsize”. In the Erering werd hij nog 4de in Groep 1

Rotterdam-BOB--and-BOS

Op 18-06 was Chris Beirendonk met haar “Coco” (Kokochanell aus dem Elbe-Urstromtal) op haar eerste Show in Mechelen/B. Hier werd ze onder Dhr Spryt/B, Beste Puppy. Haar nestbroertje “Keen on you aus dem Elbe-Urstromtal”, in bezit van Maryse Cornelis werd Beste Puppy reu.

Chris met Koko

Koko-Chanell-9-Months-Show-Mechelen

Op 11-08 was in Leipzig/D de Nationale Show. Keurmeester voor de OES was Mevr. R. Blessing/D. Familie van Bossche behaalden het Res-CACIB met “Floh” (Ch. Justbecause aus dem Elbe-Urstromtal). Hij is nu 2,5 jaar oud en ziet er steeds beter uit. Hier een nieuwe foto van Justbecause aus dem Elbe-Urstromtal.

Justbecause-2,5-years-old

Knaller aus dem Elbe-Urstromtal”  was met zijn baasje ook op deze Show en behaalde een U 1 met CAC in de Tussenklasse. Hij is een nestbroer van onze “Kingsize”.

Knaller aus dem Elbe-Urstromtal