13 november 2020

De puppies van Sky en Cooper zijn 4 weken oud

4  weken oud op 13-11-2020.
Take That de reu
en de meisjes: Tack Amilia, The Emmie en Tilykke Tuva

16-10-2020

Amilia Helin woont in Zweden en is een geweldige jonge vrouw die toegewijd is aan ons mooie ras. Amilia is erg bereid om te leren en ik mag haar mentor zijn. Amilia heeft 2 honden van mij, de prachtige Ch. Kingsize aus dem  Elbe-Urstromtal en de jonge reu “seepferdchen aus dem  Elbe-Urstromtal” genaamd Rolfi. Twee en een half jaar geleden heeft Amilie een nest gehad met haar teef “Tonks” en “King”. Uit dit nest hield ze “Sky”: Milblue’s Aprilhimlen “.

Enige tijd geleden vroeg Amilia me of ik een nestje wilde doen met “Sky” omdat ze zelf eigenlijk geen tijd heeft. Ik hoefde niet lang na te denken over het aanbod. “Sky” kwam bij ons in augustus en werd gedekt door Norman’s mooie jonge zoon, de “Cooper”.

Nu zijn de pups geboren op 16 oktober 2020. We hebben 1 reu en 3 meisjes. Helaas stierf 2 dagen later een teef die geboren werd met slechts 160gr. Er zijn nog 2 reutjes  dood geboren. Dat was ERG triest.

Maar nu zijn we blij met onze 4 prachtige pups. We hebben namen gekozen die allemaal met Zweden te maken hebben en  Amilia en haar twee zusjes.

“Take That” de reu

de meisjes: Tack Amilia,  The Emmie en Tilykke Tuva

 

Mamma “Sky”

Milblue's Aprilhimlen       

 

Papa ” Cooper” Rock me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal

Rock Me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal Rock Me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal Rock Me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal