13 november 2015

Doro’s puppies 1 week oud, 2,3,4 en 6 weken

Zondag is het een week geleden dat Doro haar baby’s geboren zijn. Het zijn zeer tevreden puppen, die rondom gelukkig zijn. Doro is een geweldige moeder en verzorgt haar 5 kinderen met veel liefde de 3 reutjes 1 week oud 1 week 3 boys de 2 teefjes 1 week oud 1 week 2 girls 2 weken

Op zaterdag had ik lieve hulp van Nicole Neiken voor de wekenlijkse ster-foto’s. Jeremy Scott Adidas Ze waren geweldig maar….. ik heb ze per ongeluk van de camera verwijderd voordat ik ze op de computer had geladen. Op zondag kreeg ik weer bezoek, Ingrid Buckx en haar vriend Micheal. lunette de soleil ray ban Ze hadden een prachtige camera bij zich en hebben enige zeer mooie foto’s van onze puppen gemaakt. Het gaat met alle 5 zeer goed. De eerste wormenkuur hebben ze gehad en sinds 2 dagen eten ze met veel ijver rundergehakt. Ze hebben allemaal een nieuw huis gevonden.

  2 weeks 5 puppies in droomland 2 weeks boy 2 weeks boy horschler rundergehakt voor de lunch 2 weeks feeding helemaal moe naar het eeten 2 weeks girl Neicken 3 weken oud inmiddels 3-weeks-2-girls 3-Weeks-3-boys 4 weken oud en voor de eerste keer buiten lekker in de herfstzon. Had hulp bij de fotoshooting van beste vriendinnen Nicole Neicken en haar dochter en van Monika Fuss. 4 Wochen Welpen Doro 001 Op donderdag kwamen hele goede vrienden op visite. Ze hadden hun camera erbij en waren zo vriendelijk van Doros en Texas puppies foto’s te nemen. Ze zijn nu 6 weken oud en hebben nu ook hun namen: “One Two, On Top en Onbehalf.” 6 weeks 3 reuen de dames zijn “Ostwind” en “Obsession” 6 weeks 2 teven solo Puppies zijn het beste medicijn in moeilijke tijden.