5 juni 2013

Drammen/Noorwegen en Neumünster/DUI, HD en Ogen

Grete was samen met haar Joy (Jette Joop aus dem Elbe-Urstromtal), op de grote en belangrijke Show van Drammen in Noorwegen. “Joy” is de zuster van onze “Jadore” en de Show van Drammen is erg belangrijk voor de Titel van Noors Kampioen. De keurmeester van Boris Spoljaric en Grete werd samen met Joy, Beste van het Ras. Ik was erg verheugd over dit resultaat.

Jette Joop Drammen 02-06-13

De familie Vanbossche zijn erg actieve Showers. Ze waren met hun hele groep op de Int-Show van Neumünster/DUI. Hier keurde de Zweed Per Svarstadt. “Ch. Justbecause aus dem Elbe-Urstromtal” werd Beste van het Ras. “Floh” zoals hij in het dagelijkse leven word genoemd, stond op de weegschaal en woog 50 Kg. Pure spiermassa en een karakter als uit een plaatjesboek.

de “oogst” in Neumünster voor de Vanbossches

Pokale Neumunster

Mevrouw Engel heeft haar “Karussel aus dem Elbe-Urstromtal” aan een oogonderzoek laten onderwerpen. Nu is het officieel: “Motte”  heeft geen enkele vererfbare oogziekten.

Van Ann-Marie Bergquist uit Zweden ontvingen we eveneens goede resultaten. Haar Kirschtorte aus dem Elbe-Urstomtal heeft HD-A en de heupen zijn beoordeeld met een O.

Met de vele uitstekende show resultaten, heeft de gezondheid van onze honden de hoogste prioriteit!