23 november 2011

Eurodogshow Kortrijk/Belgium

Zondag was de Eurodogshow in Kortrijk. Een show waar ik graag naar toe ga, omdat er veel plaats is en altijd interessante keurmeesters. Dit jaar keurde Dhr. Hans Almgren uit Zweden de 21 aanwezige Bobtails. Er was 1 engelse Kampioensreu gekomen en een concurrent voor onze Doro in de Tussenklas. Dit stond Doros’s succes niet in de weg.

Salley Penny-Duffins Ch. Longdorhams Follow the dream won het BOB en onze Doro (Jadore aus dem Elbe-Urstromtal) werd met 16 maand Beste Teef.

BOS and BOB at Kortrijk Int Show

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doro’s” vader, Ch. Incognito of Snowbootbears moest genoegen nemen met het Res-CACIB. Maar hij vond het ondanks dat wel gezellig op deze Show.

“Enco” geheel ontspannen.

Incognito of Snowbootbears waiting for his turn at Kortrijk Int Show

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En de dames van het OES-Gilde hadden er zin in. Wie lost dit raadsel op: Aan wie behoeren deze prachige achterkanten  toe? Kleine tip het zijn er 2 uit België en een uit Engeland.

Bumps-at-Kortrijk-21-11-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Vanuit Siberië/Rusland kregen wij bericht dat “Jetset aus dem Elbe-Urstromtal” hier op een show, BEST IN SHOW gewonnen heeft. Helaas zijn er geen verdere details, andere Showuitslagen of Foto’s  van deze Teef bekend. Helaas.

.