13 november 2011

het leven schrijft de mooiste verhalen

uit Letland van Rita tali hebben wij deze bijzondere email ontvangen.

Hallo,

 Hier zijn een paar foto’s die vandaag zijn genomen tijdens onze borstelsessie. Kaffeelatte heeft een super karakter – zij wil het graag goed doen met iedere stap die ze zet en speelt ook leuk met onze kleinere honden (de dachshonden zijn er zeker van dat ze een kussen is).

We waren op de grote CACIB show in Letland afgelopen weekend en Kaffeelatte kwam mee om gesocialiseerd te worden en om aan o.a het hotel-leven te wennen. Aan de ring hadden we een leuke ervaring toen een mevrouw uit Letland kwam vragen of het een Bobtail puppy was. Hierop antwoorde ik bevestigend. Ze vertelde dat ze 2 russische reuen had met de meest exclusieve pedigree. Verder voegde ze eraan toe dat er bij haar honden, Elbe-Urstromtal aanwezig was uit de 3de en 4de generatie en dat dit een over de hele wereld wel heel beroemde kennel was.

Vervolgens vroeg ze waar Kaffelatte vandaan komt? Ik vertelde haar dat ze direct bij jou vandaan kwam. Ze zette haar bril af, keek naar Kaffeelatte alsof het een goudstaaf was en zei: “Dus jij bent beroemd?”

Geniet van de foto’s en ik hoop dat je ze leuk vind. Vandaag is ze 5 maand en een paar dagen oud. Haar hoogte is 49cm.

Ik denk dat ze zichzelf goed ontwikkeld.

Laat ons a.u.b. weten wat je er van vind.

 Rita en de rest van de Gang.

Kaffelatte-5-months