12 juni 2012

Int-Show Hulten/NL

Zaterdag 09 juni was er een Show in Hulten bij Tilburg. 12 Bobtails en 25 Beardies waren ingeschreven. Buiten, met weinig zonneschijn en een ijskoude wind gevolgd door 2 minuten regen. De koude wind veranderde bijna iedereen in ijspegels. Aan het einde van deze glorijke dag werd direct de stoelverwarming ingeschakeld, waardoor Eef en ik langzaam weer op temperatuur kwamen.

We hadden grote bagage mee, 2 Bobtails, “Doro” en “King”, alsmede de Beardies “Lasse” en “Guffy”. Keuremeester voor beide rassen was Mevr. P. Runderkamp/NL. De Bobtails waren eigenlijk voor de lol mee, maar voor Lasse en Guffie hadden we iets nodig. Lasse moest namelijk nog een CAC in de jeugdklasse halen voor de Titel van een Nederlands Jeugdkampioen. Guffie daarentegen een Res-CAC of de volle lading voor de Nederlandse Kampioenstitel

“King”ging als eerste aan de start en deed het geweldig. Werd Beste Reu en BOS vanuit de Tussen Klas met 17 maanden.

Onze “Jadore” had in de Kampioensklasse concurentie uit Zwitserland. We verloren en Jadore belandde op de 2de plaats en kreeg het Res-CACIB en Res-CAC.

Hier het door de harde wind geplaagde foto van de CACIB, CAC en BOS winaar Kingsize aus dem Elbe-Urstromtal” en de Res-Reu Ch. “Argovians in Love with Ambasstow

Helaas hebben we slechts een foto van onze Bobtails in de Ring in Hulten.

OES-HUlt-BOS-en-Res-Male

Nadat we sinds s’morgens 08.00 uur in de ijskoude wind hadden gestaan, verheugden we ons rond 17.00 uur dat we naar huis konden rijden met de stoelverwarming aan. Na een uur rijtijd waren we ontdooid.

Hulten Auto klaar