5 november 2013

“Karussel” is Kampioen nummer 139

“Motte” (Karussel aus dem Elbe-Urstromtal)is met haar eigenaresse, Mevr. Ute Engel, weer naar Polen gereden. Dit keer ging het naar Walbrzych / Swiebodziche en hier werd gekeurd door de Ier, Dhr. Muldoon. Mevrouw Engel schreef ons het volgende per E-mail: We hebben het gered. Wij zijn nummer 139. adidas ace 17.1 Sinds gisteren hebben we aan alle voorwaarden, voor de Titel van Pools Kampioen voldaan. Gekeurd werd door Dhr. Muldoon uit Ierland en hij was erg enthousiast over onze Motte. Sinds lange tijd had hij niet meer zulke mooie donkere ogen en zulks een prachtig pigment gezien. Adidas Zx Flux Homme Noir De meeste honden zijn relatief wit rond de ogen. Nu kunnen we dus ook onze Motte in de rij van Kampioenen van het “aus dem Elbe-Urstromtal” scharen. Is het niet prachtig na het vernietigende oordeel tijdens onze laatst bezocht show? In elke zin kwam het woord “lovely” voor, perfekte vacht, zeer goede toplijn, prachtig pigment op neus en lippen, geweldige grootte, goede poten en borstdiepte, zeer goede aanzet van de staart heeft hij later mondeling aangevuld.

Hier nog een paar foto’s die buiten zijn gemaakt in de wind, maar de zon scheen.
Hartelijke groeten van ons allemaal en een mooie eerste Advent.
Karussel” haar zuster Koko Chanelle en haar broer Keenonyou komen allen uit een nest en zijn met 23 maanden Kampioen. Ze komen uit de verpaaring van “Happy Panda Bambini di Ragazzo” en onze wonderschone “Holly” (Holiday Inn aus dem Elbe-Urstromtal). Zij is tevens de moeder van onze prachtige “Jadore” aus dem Elbe-Urstromtal. De familie Bechstedt zijn de trotse eigenaars van deze zo succesvolle OES-moeder.
Ch. Keenonyou” was op de Club Show in Merelbeke en werd Res-Beste Reu onder de Belgische Keurmeester Dhr. cheap jordans uk DeClerque.
“Motte” in de wind op de show van Walbrzych / Swiebodziche
Karussel aus dem Elbe-Urstromtal
Karussel aus dem Elbe-Urstromtal
In Navara/Estonia, was Rita Tali met haar Olee (Kaffeelatte aus dem Elbe-Urstromtal) op een Show. De Hongaar Dhr. Koroczs keurde de OES.