12 december 2021

Geen tentoonstelling in december 2021 en januari 2022, bezoek “Holly”

We hadden ons ingeschreven voor de kerstshow op 12 december 2021 in Nederland. Ook voor de dubbeltentoonstelling in Brussel op 18-12-2021. Beide zijn helaas geannuleerd. Brussel vergoedt het  inschrijfgeld van 330 euro niet….

In januari 2022 zouden de  CACIB schows in Genk/België en Moescroen/België moeten plaatsvinden. Ook geannuleerd.

Het zal dus bijna onmogelijk zijn om mijn meisjes Belgisch kampioen te krijgen …

Daarom hebben we de tijd gebruikt om dierbare vrienden te bezoeken en “Holly” te zien.

Ulf en Anette Bechstedt zijn al vele jaren zeer  goede vrienden van ons. Ze hebben een aantal van onze bobtails gehad. Nu woont Lotta de Bearded Collie teef bij hen . Natuurlijk een echte Firstprizebears Bearde Collie en Rosa uit Roemenië en …..

die 13 jaar en 11 maanden oud zijnde “Holly” Holiday Inn aus dem Elbe-Urstromtal. 

Zij is de moeder van onze 11 jaar en 5 maanden oude “Doro” GB en Multi Ch. Jadore aus dem Elbe-Urstromtal. Doro was natuurlijk ook op bezoek en bracht haar zoon en Holly’s kleinzoon Multi Ch. Norman Harrison aus dem Elbe-Urstromtal”mee. Hij is nu 7 jaar en 7 maanden.” Uschi “is de achter-achterkleindochter van” Holly “, de kleindochter van “Doro” en 5,5 maanden oude “Uschi Glas aus dem Elbe-Urstromtal

van links naar rechts: Uschi, Norman, Doro, Holly en Anette

dr. Ann Hodgenson woont in Engeland en kon een tentoonstelling bezoeken. De Midlands Clubshow van de OES Club op 6-12-21. Veel OES waren ingeschreven en haar

“Obsession aus dem  Elbe-Urstromtal” werd 2e in de open klasse en behaalde het Res-CC. “Martha” is nu 6 jaar oud en heeft één nestje gehad. Leuk om haar weer succesvol te zien in de showring.

“Obsession” staat rechts . Links is de beste teef.