21 april 2021

“Lilou” nieuwe fotos

De laatste keer dat “Lilou” op  een tentoonstelling was, was in september 2020. Zij is nu 21 maanden oud en mijn hart bloedt dat ik haar nergens kan laten zien. Ze doet het meer dan goed, ze heeft “geleerd” dat je in de keuken hele lekkere dingen kunt stelen. Je hoeft alleen maar met je voorpoten op het aanrecht te springen en je kunt overal bij. Vandaag heeft ze me geholpen met het planten van bloemen. Ze sleepte alle lege plantenpotten rond en kauwde er een beetje op. Het was erg leuk om de witte baard in de potgrond te zetten. Ook heeft ze een paar duiven een beetje weggejaagd. De arme vogels wilden gewoon drinken uit de visvijver.

Seejungfrau aus dem Elbe-Urstromtal Seejungfrau aus dem Elbe-Urstromtal Seejungfrau aus dem Elbe-Urstromtal Seejungfrau aus dem Elbe-Urstromtal Seejungfrau aus dem Elbe-Urstromtal

Paul, mijn lieve schat, moest een uurtje weg en heeft Lilou in de huiskamer achtergelaten bij Norman en Doro ………… dat was geen goed idee. 2 brillen, 2 balpennen en een papieren servet lagen op de salontafel. Dit heeft  “Lilou” geanimeerde om er iets mee te spelen …… nadat ik alles had opgeveegd, toonde het deze foto  ….