31 maart 2013

Luxemburg in het voorjaar

Luxemburg in het voorjaar is traditioneel. We rijden zeer graag naar de Shows in Luxemburg. Maar we hadden helemaal niets nodig. Dat wil zeggen, als ik geen Beardies had geshowed was ik thuis gebleven. Mevrouw Ruth Wagner uit Luxemburg keurde er de OES en hier had ik graag geshowed. Maar de groepskeurmeesters liet geen droom of hoop op plaatsing toe. Daarom loonde het zich gewoonweg niet om zelf een OES mee te nemen. Desondanks hadden we rijzende sterren aan de start. Beiden hebben onze dromen vervult en hun klasses gewonnen. Johny Kiefer was ondanks dat hij de griep had gekomen, om voor onze lieve Maryse Cornelis, “Keen on you aus dem Elbe-Urstromtal” in de Tussen Klasse te showen. Hij won er het CAC en werd tegen een zeer sterke concurrentie nog Res-Beste Reu. Gewoon geniaal en felicitaties aan Johny en Maryse.

Chris Beirendonk was met zijn nest zuster “Kokochanell aus dem Elbe-Urstromtal” aan de start en zij won eveneens de Tussen Klasse.

Dank gaat uit naar Mevr. Schulz uit Bitterfeld voor de mooie foto die ze van Keen on you heeft gemaakt. Op de tweede plaats eindigde een zoon van onze “Eldorado”, gefokt door Mevr. Körting en in bezit van de Familie Hyhs.

Luxemburg Spring 2013 Keen on you