9 november 2015

Nieuws in September 2015

Walsrode op de Luneburger Heide is beroemd om zijn vogelpark. In september staat de heide in volle bloei en als er dan ook nog een CAC show is moet ik daarheen. Eigenlijk zou het een korte heidevakantie worden maar de weergoden hadden geen genade voor mij. air jordan 5 raging bull 3m De regen viel op zaterdag en zondag met bakken uit de lucht en heel af en toe scheen de zon. Je gaat dus niet voor je plezier met 3 honden vol in vacht wandelen op de heide. Het Forellenhofe-hotel is een leuke lokatie en er waren genoeg mensen die in waren voor een leuk gesprek. Een ideale lokatie voor mens en hond en de keuken was uitstekend. Norman, Senta en Prada genoten van alle aandacht en hebben zich in het hotel voorbeeldig gedragen. Vrijdagavond stond mijn tent volledig storm bestendig (die was voor de nacht voorspeld) op de showlokatie.   Walsrode Zelt Zowel zaterdag als zondag was er een keurmeester wisseling. Zaterdag keurde Merv. oakley sale Ruth Wagner uit Luxemburg en zondag Dhr. Uwe Nolke uit Duitsland voor het eerst ons ras. Links is mijn “Norman Harrison aus dem Elbe-Urstromtal” die voor BOB en BOS voorgebracht werd door Dhr. Michael Ernst. Zijn vrouw Michaela Antonini heeft de foto’s gemaakt. Hartelijk dank voor de geweldige hulp. Beste van het ras werd mijn “Senta” No limits aus dem Elbe-Urstromtal. Walsrode BOB and BOS Mijn succesvolle broer en zus in de regen. Walsorde bruder und schwester Op zaterdagmiddag kreeg ik onverwacht bezoek. Mijn oom Hasko die ik meer dan 25 jaar niet gezien had kwam naar de show. Mike Sztenc, die ik meer dan 30 jaar niet gezien heb was ook van de party. Hij is de toenmalige eigenaar van onze beroemde “Kassenknuller aus dem Elbe-Urstromtal. Voor deze gelegenheid scheen zowaar de zon.   Walsorde Hasko und Mike Deze twee heren hebben mij op zaterdagavond geholpen de tent in de pakken, er was nog meer regen voorspeld en ik vond het geen goed idee om een kletsnatte tent alleen te moeten inpakken. Dat was een goed idee want te volgende ochtend ging het nog harder regenen en heb ik de honden in de auto gelaten en ze direct vanaf daar in de ring opgesteld. Dat bleek succesvol te zijn. adidas originals zx Familie van Bossche heeft mij gezelschap gehouden op de Schnuckenparty om de volgende dag als concurent van mijn Norman in de ring te staan. Norman won de tussenklasse en beste reu werd “Nochmall aus dem Elbe-Urtsromtal”. Beste van het ras werd wederom “Senta” No Lilimts aus dem Elbe-Urstrumtal onder keurmeester Dhr. Nolke. Walsrode Pepe und Senta Voordat we aan de terugreis begonnen hebben mijn drie woefies lekker hun benen gestrekt op het gras bij het hotel. Senta Walsrode Senta Norman Walsorde Norman Prada Walrode Prada De opbrangst van 2 dagen show in Walsrode met 3 honden Walsorde Rosetten alsrode rosetten

Internationale Show in Libramont/Belgie
Keurmeester Mr. Glastone/USA.
Het was een leuke show in het zuiden van Belgie en voor mijn beide honden Norman en Senta zeer succesvol.
“Norman Harrison aus dem Elbe-Urstromtal” won het CACIB en zijn eerste CAC in Belgie en werd beste van het ras. Pascal Kuijpers heeft mij geholpen om Norman voor te brengen hiervoor mijn hartelijke dank.
Zijn Nestzus “Senta” No Limits aus dem Elbe-Urstromtal behaalde ook haar eerste Belgische CAC en het CACIB en werd BOS.
Ook een bedankje richting mevrouw Fuss die mij de rest van de dag gezelschap heeft gehouden waardoor de dag zeer aangenaam was.
SAMSUNG CSC

De dag werd perfect afgesloten met een tweede plaats in rasgroep 1 voor mijn Norman onder een Italiaanse keurmeester Mevr.