23 mei 2013

Saarbrücken/D, Magdeburg/D en ander nieuws

Op 1ste Pinksterdag zijn Johny Kieffer en Maryse Cornelis met “Keyou” naar de CACIB Show te Saarbrücken/D gereden. Hier keurde Mevr. M. Kips/LUX de Bobtails. “Keyou” won het CACIB, CAC en werd Beste van het Ras.

Keen on you aus dem Elbe-Urstromtal” 17 maanden oud, Beste van het Ras. Johny Kieffer met keurmeester Mevr. Kips. Foto: Mootz

Keen on you Saarbrücken 19-5-13

In Magdeburg/D werd een CAC Show gehouden door de Club van Britische Herders- en Veedrijvers. Dhr. H. Steinmetz was de keurmeester voor de OES. Mevr. Engel was met Baci ter plaatse en behaalde het CAC. Hiermee is Baci nu Duits Club Kampioen. Haar prachtige teef “Motte”, “Karussel aus dem Elbe-Urstromtal” behaalde een ondankbare tweede plaats.

Nieuwe Duitse Club Kampioen “Knaller aus dem Elbe-Urstromtal” met Mevr. Ute Engel.

Knaller Magdeburg

In Arnhem was een CAC Show voor alle rassen. Hier wonnen, bij de OES, kinderen van onze honden. Dit vind ik een vermelding waard. Het is voor mij als fokker belangrijk, dat honden, die bij ons vandaan komen en voor de fok gebruikt worden, goede verervers zijn.

De vader van onze welpen, “Ch. Jack Sparrow aus der Boverheide” van Elke en Klaus Blazek/Häpp, is een kind van onze Flashlight aus dem Elbe-Urstromtal“. Hij won tijdens deze Show, Beste van het Ras, Beste van de Groep en werd 3de mooiste hond van de Show. Beste teef werd Ch. Definitely Xquiszt Abgegayle van Ron en Willy van Opijnen. Zij is een dochter van onze Texas “Eldorado aus dem Elbe-Urstromtal”.

Arnhem 18-5-2013 BOb and BOS

Tijdens de Wereld Show te Boedapest afgelopen zondag, werd een OES tot BEST IN SHOW gekozen. Het is de beroemde Multi Winnaar “Bottom Shaker My Secret”, gefokt in Hongarije door Istvan Szetmar, verrzorgd door Marty Buday en eigendom van Jozef Koroknai. “Jimmy”, zoals hij in het dagelijkse leven heet, is een kind van onze beroemde Multi Ch. Zecret Zorro aus dem Elbe-Urstromtal” en eigendom was van Marty Buday. Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere overwinning.

“Jimmy” stond op de Catalogus van Zondag

Cover-WDS