25 maart 2020

Shows im März 2020

Crufts, het cynologische hoogtepunt van het jaar voor de hondenwereld elk jaar in maart. Zoals altijd in Birmingham in de NEC, zoals altijd ongeveer 20.000 honden op 4 dagen. Helaas kon ik daar niet heen omdat ik half februari mijn hand brak in een val en mijn rug kneusde. Ik wilde eigenlijk met het vliegtuig gaan om “Otto” te exposeren. Het was onmogelijk omdat mijn luchtvaartmaatschappij “Flybe” 2 dagen eerder failliet ging en alle vliegtuigen op de grond bleven. Op de een of andere manier zou alles zo moeten zijn in tijden van het Corona-virus.

Debbie Palmer, die normaal “Otto” voorbrengt, moet thuis voor de puppies zorgen en dus was het Martin Palmer die zijn “Otto” tentoonstelde. Bovendien was er helaas een verandering van keurmeester. Het was nu mevrouw C. Bailey / GB van Zottels OES die de 98 OES keurde

Red Devil aus dem  Elbe-Urstromtal” werd 3e in de Postgraduate Class

Foto’s met dank aan Mr. Chris Cartwright

 

 

Foto met dank aan mevrouw M. Noll

Nu heeft Corona ons leven drastisch veranderd en we willen allemaal gezond blijven en hopen dat onze wereld weer normaal zal worden. Misschien niet zoals het was voor Corona, maar we hebben allemaal een waarschuwing gekregen en moeten gaan nadenken over wat we wel en niet moeten veranderen in ons leven.

Dit zal nog lang het laatste shownieuws  zijn.