29 januari 2013

Socke’s puppies 6 weken

Dit zullen de laatste foto’s zijn van dit nest. Dit komt omdat alle puppies hele goede en perfekte families hebben gevonden. Met dit nest ben ik meer dan tevreden en ben erg aangedaan van het type en hun geweldige karakter. Gewoon zoals het zou moeten zijn.

De 10 beren wegen, met 6 weken, bijna allemaal 5 kg, behalve de dames, want die letten een beetje op hun gewicht. Natuurlijk was er weer een wormkuur. De dierenarts heeft de chip ingeplant, ingeënt, alles onderzocht en was 100% tevreden.Van alle puppies is een DNA staal genomen. Nu word getest of dit ook de kinderen zijn van die ouders, die ik als fokker heb aangegeven. Als dat alles klopt, pas dan komen de papieren. 2 puppies zullen iets langer moeten blijven, omdat ze eerst nog een inenting moeten krijgen tegen hondsdolheid, zodat ze uiteindelijk geëxporteerd  kunnen worden. Jaja, het is allemaal niet zo eenvoudig. Ze eten als een heel voetbal elftal en het vlees is altijd een hoogtepunt. Afgelopen zondag hebben ze voor het eerst een hele verse kip gekregen. Ben het huis ingelopen om de camera te pakken, kreeg nog een telefoontje en bij terugkomst in de kennel was alles in delen opgedeeld en het meeste al opgevreten! Ze waren enorm snel! Het luik naar buiten is gekend en nu rennen ze met een enorme snelheid naar binnen en naar buiten. Buiten in de overdekte uitloop liggen ze dan op de schommel of spelen op de draaischijf. Ze hebben voor niets angst en zijn erg nieuwsgierig. Zaterdag was de familie Christ weer op bezoek en dus de gelegenheid om foto’s te maken. De famile Christ zal ik missen, als zij hun puppy hebben en hier niet meer komen. Nogmaals hartelijk dank vanaf deze kant.

De 6 reuen, Lord Lester, Lancelot, Lagerfeld, Lets Dance, Let it be, Leonardo en Lets go

Socke-alle-5-male-puppies

onze 3 meisjes.

Socke-6-weeks-3-girls

Ze gaan Rusland, Polen, Denemarken Duitsland, Nederland en Engeland bereizen.

De resten van de kip.

Socke-6-weeks-chicken-today

Socke-6-weeks-chicken-today-2

vervolgens is men erg vermoeid en moet er eerst geslapen worden. Natuurlijk willen ze allemaal graag in het “hol” slapen, maar daar is de ruimte beperkt.

Socke-6-weeks-favorite-sleepingplace

en dan moeten ergens anders worden geslapen.

Socke-6-weeks-Lord-Lester-Sleeping

Socke-pups-6-weeks-sleeping-1

het gewaardeerde fototeam, de familie Christ. Alleen Dhr. Christ is niet mee op de foto, hij staat steeds achter de camera.

Socke-6-weeks-the-team-Christ