18 augustus 2011

Wat er zo al gebeurd is in de afgelopen 14 dagen

Tijdens onze vakantie waren onze “Bobbies” goed onderweg.

Debbie en Martin Palmer/UK zijn op dit moment op de Ierse zomershows van  Munster Circurit. “Phoebe” (Hightea aus dem Elbe-Urstromtal), heeft al met goed gevolg aan 2 shows deelgenomen. In Clonmel/Ierland werd ze op 14 augustus Beste van het Ras en even later 2 de in de groep. Keurmeester voor het ras was Dhr. Leo Zouboulidis uit Griekenland. Ergisteren, 16 augustus 2011, won ze in Killarny de Green Star en werd Beste Teef. Kerumeester was Mevr. Mulachy/Australia. Vandag op de show in Limerick keurde dhr Miller/USA en “Phoebe” won werderom de Green Star en BOS.

Debbie heeft beloofd foto’s te sturen.

 Eveneens vrolijke berichten vanuit Moskau. De 19 maand oude “Just do it aus dem Elbe-Urstromtal” werd Russisch Kampioen en heeft in de Groep reeds meerdere keren goede plaatsen behaald. Hij heeft nu zijn eigen homepage en is onze 128ste kampioen die wij gefokt hebben.

 Just Do It aus dem Elbe-Urstromtal

Ch. Emoticon aus dem Elbe-Urstromtal, die eveneens in Rusland woont, heeft zijn Internationale Kampioenstitel behaald. Hij kreeg het CACIB in Smolensk. Keurmeester was Mevr. Nijole Zieniene (LIT). Emoticon heeft de volgende titels: Russisch, Belarus en Pools Kampioen als mede Russisch Jeugdkampioen. De felicitaties gaan naar onze Russische Ambassadeurs.

 Emoticon aus dem Elbe-Urstromtal

Goede berichten worden veelal afgewisseld met slechte. Vanuit Italië schreef Dhr. Giancarlo Mazzamuto dat zijn “Uli Hoeness aus dem Elbe-Urstromtal”( 27-11-1996 * 12-08-2011) op een leeftijd van bijna 15 jaar is overleden.Hij is ontroostbaar want deze hond was een lid van de familie en iedereen in de familie is nu zeer treurig.

Uli Hoeness