15 mei 2012

Dank je wel Harry

Vanaf deze plaats wil ik een keer een groot dank je wel aan mijn man Harry uitspreken, lees schrijven. Alhoewel het fokken van honden en showen mijn grote hobby is, is het onvermijdelijk dat Harry met regelmaat thuis blijft om de honden te verzorgen.

Nu, met 3 nesten, is mijn arbeidsquota bijna te groot om het in 24 uur te persen. Dit stukje werk moet ik in het weekend aan Harry overlaten. Zaterdagmorgen om 04.30 uur opgestaan en Harry liet om 05.00 de twee Bobtails uit, zodat ik niet nog vroeger hoefde op te staan en om punt 05.30 kon vertrekken. Smokey en alle anderen waren in hun nachtrust gestoord en wilden ook nog even snel een plasje doen. Smokey was al zo wakker dat ze nog heel snel een gat had gegraven. Dus moest Harry s’morgens om 05.30 Smokey in de douche zetten. Hij had een enorme lijst met aanwijzingen, wie wanneer wat te eten krijgt, de puppykennel schoonmaken, leverworstbrood voor alle honden maken, de grote honden bezig houden, ogen schoonmaken, konten kontrolleren, gras maaien, Puppy bezoek ontvangen, etc., etc., etc.

Alles was perfect gedaan, toen ik op zondagavond, geheel KO van 2 dagen Europa-Sieger Show terugkwam. Ik kon zelfs op de bank gaan liggen en Harry ruimde ook nog even de auto uit en stuurde mij uiteindelijk naar bed. Hij was zo lief om alle honden nog even te voeren en om middernacht lag ook hij eindelijk in bed. Zijn wekker liep al weer af om 05.00 uur…….

Dank je wel Harry