11 augustus 2023

de normale waanzin

wat een week! Dubbele show afgelopen weekend, buiten met regen. Vooraf 3 honden gewassen en geborsteld, eentje bleef zondag thuis. s Avonds (vrijdag, zaterdag en zondag) zijn we voor een dekking gegaan met een teef .

Maandagochtend om 9 uur kwam “Luana” voor het knippen, op de terugweg van de Oldenburg show. Om 11 uur naar de dierenarts, progesterontest, daarna naar Aken om 100 dingen te doen. Om 8 uur weer thuis en snel iets gekookt.

Dinsdag boekhouden in de ochtend. Daarna naar Mönchengladbach/GER gereden om “Sidney” in model te knippen. Om 17 uur weer thuis en doorgegaan met de ontelbare en tijdrovende kleine dingen.

Woensdag: King gewassen, in de droger en daarna geborsteld. Tussen 13.30 en 16 uur werd hij opgehaald door zijn nieuwe baasjes. Tussendoor heb ik  “Lilou” en “Norman” hun baarden en voeten gewassen en beiden geborsteld. Voor het avondeten is “Ocean” helemaal gewassen, gedroogd en later  geborsteld. “Uschi” voeten en baard gewassen. Uiteindelijk rond middernacht klaar.

Donderdagochtend heb ik weer aan de computer en papieren gewerkt. Om 10.30 uur ben ik met “Pike” naar Cryolab in Eersel/NL gereden om sperma in te vriezen. Om 14.30 weer thuis en verder gewerkt aan de computer. Van 18.00 tot 19.00 uur zat ik met mijn lief in de zon bij onze visvijver en dronk 2 Aperol. Een beetje aangeschoten eten gekookt. Maar van 20.30 tot 23.30   “Uschi” geborsteld.

puuuuhhh wat een week, ik ben moe en moet vandaag relaxen en gewoon mijn 6 websites voeden met het nieuws van de shows van afgelopen weekend. Paul kan eindelijk de weide van 2200 m² maaien.

de normale waanzin van een gepassioneerde fokker en exposant. Natuurlijk zijn dit daden van vriendschap!

onze honden genieten van het zonnige weer en hebben geen stress.