13 december 2023

Norman Harrison aus dem Elbe-Urstromtal 29-Mei-2014 overleden 09-December-2023

Nu zit ik hier voor dit vel papier en moet ik schrijven dat mijn geliefde hond “Norman” niet meer bij ons is. Eigenlijk kan ik het nog niet.

Maar helaas gebeurde het. Zaterdagavond hebben we hem moeten laten gaan.

“Norman” was mijn alles, ik kon met hem lezen en schrijven. Hij was ook de mooiste reu die ik tot nu toe heb gefokt. Zijn vader “Texas” was zijn voorganger en “Norman” heeft die plek in mijn hart volledig kunnen vervullen.

Zijn officiële tentoonstellingssuccessen zijn bekend en breed beschreven. Hij is de vader van zeer succesvolle showhonden.

MAAR: hij was mijn oogappeltje. Het doet gewoon zoveel pijn dat hij niet langer mocht leven.

Mijn “Nörmchen” was al langere tijd ziek, hij had last van zijn prostaat en sinds begin 2023 hebben we veel met zijn gezondheid moeten worstelen. Hij werd gecastreerd in de hoop dat het beter zou worden. Hij kreeg elke 3 tot 4 weken de Liberella-injectie. Met bijwerkingen van incontinentie, diarree etc. etc.

Als hij buiten was, speelde hij zo leuk met onze dames, het eten vond hij altijd lekker! Voor een traktatie stond hij altijd klaar.

Zaterdagavond kon hij niet meer opstaan ​​en kreeg hij waarschijnlijk een beroerte. Mijn geliefde Paul en ik wisten dat de tijd was gekomen en dat we hem moesten laten gaan. Gelukkig had onze dierenarts dienst en om 22.30 uur was het na alle onderzoeken en overwegingen duidelijk dat we hem moesten laten gaan.

Het doet zo verdomd veel pijn. Wij hadden hem graag nog  een tijdje bij ons willen hebben en alles voor hem gedaan.

Wij missen hem zo erg.

“Norman” Je zult altijd een heel speciaal plekje in ons hart hebben.