1 januari 2024

Wat we doen als we niets doen

Ja, het komt inderdaad voor dat we niets op onze kalender hebben staan. Zeldzaam, maar het gebeurt. Paul heeft vakantie tot 8 januari 2024 en voordat “Cloe” haar pups zou krijgen, hadden we even “vakantie” van het dagelijkse leven. was er maar niet deze eindeloze regen. Wij wilden zo graag met de honden wandelen. Maar met het slechte weer wilden ze niet naar buiten.

Dan heb ik geen andere keuze dan op mijn bank te gaan liggen en al mijn dames draperen zich ervoor. Onmogelijk om op te staan! Let op: helemaal op het einde: de voetjes van “Floris”

“Caro” was wederom te laat om nog een plaatsje te bemachtigen. Ze heeft dan plezier met haar schapenvacht

“Floris” lette goed op en maakte meteen van de gelegenheid gebruik om een ​​vrije plaats voor mijn bankstel te bemachtigen. De pluche egel dient als kussen

en als we wakker zijn, kijken we lief in de camera

Als je pups langer moet houden totdat ze weg mogen, dan moet je iets met de pups doen, namelijk socialiseren. Dat ook in de regen.

Maaseik is een klein, rustig stadje met een prachtig marktplein en een stadhuis. Ideaal om de pups Floris, Emely en Archie de grote wereld te laten zien

    

Als ze al nat en vies zijn en echt naar hond ruiken, dan is het tijd voor het programma: wassen, haren drogen en kammen.

“White Socks aus dem Elbe Urstromtal” in de föhnbox

Zo fris en schoon, geweldig voor foto

       das Schaf-Fell, bei allen beliebt