6 juni 2019

Puppies van Lola en Norman 4,5 weken oud

4,5 Weken

Nieuwe foto’s gemaakt door de kleintjes op donderdag 30-5. Dat is met 3 weken en 3 dagen. In de tussentijd zijn ze verhuisd en hebben ze nu meer ruimte op de “kleuterschool”. Mamma Lola heeft haar visite  bij de pups verkort en is nu blij om weer buiten in de zon te slapen. De pups eten ondertussen 3 a 4 x per dag het bekende rundergehakt met geitenmelkpoeder, water om het beter te mengen en werd daarna met de “Brinta” verdikt tot de pap . De 500gr-hack weg te werken duurt ongeveer 7 minuten tot dat het in de 10 buikjes verdewnen is.

2 van onze mooie meisjes zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe thuis.

de 4 jongens

Meisjes groep 1

Meisjes groep 2

en als toetje een beetje schapenjoghurt

Op maandag waren onze pups al 2 weken oud. Ik slaap nog steeds ‘s nachts op de bank … Ondertussen blijft het regenwater al in mijn oogwallen staan, zo diep zijn ze. Zoooooo moe. Maar met 7 tepels en 10 pups hebben er altijd 3 niets te eten. Dan moet de fles komen. In de tussentijd zijn we al bij 2 vullingen Esbilac-puppymelk met Brinta . De kleinste is niet meer  de kleinste pup dat is in tussen een reutje. Die wil helemaal niet aan de fles drinken. Hopelijk eet hij vanaf morgen van de rundergehack.

Er zijn nog 2 meisjes beschikbaar.

in de werpkist

8 dagen oud

Het was opnieuw een fotosessie voor onze puppy’s. Nu 8 dagen oud op woensdag.

Alles gaat als zoals het hoord, drinken, groeien  en slapen. Lola is een erg lieve moeder en is heel voorzichtig met haar kinderen. Langzaam maar zeker gaan de ogen open.

Een reu en twee teefjes zijn nog steeds beschikbaar