28 juli 2011

Een weekend waarin veel gebeurde

Afgelopen weekend waren verschillende “Elbe-Urstromtaler’s” met veel succes onderweg. Familie van den Bossche reed een paar kilometer om naar de Special Show van de DOESC in Augsburg/D te gaan. Niet alleen hadden ze mooi weer, maar reden ook met de Beste van het Ras weer naar huis. “Floh” werd onder de engelse rasspecialist Dhr. Colin Barnes/UK vanuit de tussenklas Beste van het Ras. Grote vreuge alom.

Justbecause aus dem Elbe-Urstromtal BOB op 24-7-2011 in Augsburg met Keurmeester Dhr. C. Barnes/UK

Augsburg-Germany, 24-7-2011-BOB, Justbecause aus dem Elbe-Urstromtal, judge Colin Barnes UK

Iets verder westelijk, spreek geheel in het westen van Europa werd “Phoebe”tentoongesteld. Martin Palmer was met “Hightea aus dem Elbe-Urstromtal” naar Dundalk/Ierland gereden. Hier keurde Mevr. F. Somerfield en zij maakte “Phoebe” Res-Green Star. Goed gedaan Martin.

Hightea aus dem Elbe-Urstromtal and-Martin-Palmer-in-Dundalk/Ireland-at-a-show

En als laatste was ik zelf in Luik. Regen, regen en nog eens regen. De ringen buiten, maar we zijn droog gebleven. Dat was ook het enige hoogtepunt op deze dag. Onze “Himmlisch aus dem Elbe-Urstromtal” kreeg het CACIB  met CAC, maar werd slechts Beste Teef en niet Beste van het Ras. Gekeurd werd door Dhr. A. Hlebarov uit Bulgarije. Deze naam staat vermeld op mijn speciale lijst!