14 september 2012

Alkmaar/NL, Barnaul/Siberië en Valtice/CZ

Harry en ik waren in Alkmaar, Noord-Holland. Het is een prachtige, eeuwenoude en typisch Hollands stadje en ik was er nog nooit. Reden genoeg om voor de eerste keer aan deze Show deel te nemen. De keurmeesters spraken ons aan en het was een openlucht show, waarbij je onder het overdekte deel van het Stadion in de schaduw kon staan. King en Lasse waren met ons mee en beiden hadden succes. Dhr. J. Wauben keurde de OES en ook hij was van onze King (Ch. Kingsize aus dem Elbe-Urstromtal) overtuigd en maakte hem Beste van het Ras. Door deze overwinning is hij momenteel de succesvolste-OES 2012 in Nederland. Mevr. C. Kerssenmeijer/NL keurde de Bearded Collies en gaf aan onze “Lasse” eveneens het Beste van het Ras. We hadden weer eens een luxe probleem. Twee honden voor de Erering. Harry showde Lasse, deed het perfect en liet hem in zijn volle pracht zien. Ik was met beiden meer dan tevreden. Echter werden door de Groepskeurmeester, Dhr. J. de Gids, slechts drie honden geselecteerd. Een hiervan was King, die de 3de plaats behaalde. Voor ons, een werkelijke geweldige dag, een prima showterrein en leuk gezelschap. Wat wil een mens meer.

Ch. Kingsize aus dem Elbe-Urstromtal BOB Alkmaar/NL

King-Move-Show-Alkmaar-BOB

en 3de in de Groep met Keurmeester Dhr. J.de Gids/NL

King-BOB-Alkmaar-08-09-12.jpg-E.van-Scheven

In Barnaul, dat ligt in Siberië. Dus heel ver weg, keurde Mark Wibier/NL de OES Special Show. Hier leeft en woont de succesvolle “Ch. Jetset aus dem Elbe-Urstromtal“, die door ons is gefokt. EN…… ze werd Beste van het Ras. Familie Piemenov kan echt trots zijn en wij zijn het ook.

Jetset BIS Barnaul 09-09-2012

Ook op zondag was de Special Show van de Tschechische OES Club in Valtize. Denisa was hier met Spicy en Mevr. Christina Barber/UK maakte hem tot Clubwinnaar 2012. Goed gedaan Denisa.

Ch. Hot’n Spicy aus dem Elbe-Urstromtal, Denisa en Keurmeester Mevr. C. Barber

Spicy Clubwinner CZ 2012