31 juli 2019

Tentoonstellingen juli 2019

Op 3.7.2019 was het de laatste keer dat de “Otto” Red Devil aus dem  Elbe-Urstromtal in de Puppyklasse mocht uitkomen. De volgende dag had hij en zijn broers en zussen hun verjaardag en werden ze 1 jaar oud. De show was de East of England Open Show , Judge was de heer T. Bush / GB en hij was erg onder de indruk van “Otto”: Beste puppy van het ras, beste van het ras. In de erering was Otto Bestes Puppy van Groep 1 (Pastoraal) en 2e in Groep 1 van de Volwassen honden. Een geweldige afsluiting  als puppy.

Op 4.7.19 in Peterborough / GB bij zijn eerste start in de jeugdklasse won  hij de 3e plaats bij de  keurmeester Mr. Colin Barnes / GB

“Otto” is niet alleen een showster, hij behaalde ook zijn diploma als een eenvoudige huishond met goed gedrag

14-07-19 OES Club of Wales had een CC en een Openshow. De juryleden waren mevrouw J. Wilkison en mevrouw C. Jones beide GB en beide dames gaven Otto de 2e plaats in de jeugdklasse.

Juniorclass  2. 1. and 3.

18-7-2019 Frecheville Open ShowBeste Junior en BOS, , Judge Mrs. S. Haltrell.

20-7-19 North West OES Club Open Show, 1. Junior and Res- Best Male, Judge Mrs. J. Bell/GB

op 6.7.19 vond de enige openlucht en Avondshow in Nederland plaats , die was in Echt. Sidney was net 27 maanden geworden en kon haar laatste CAC behalen voor de titel Nederlands kampioen.  Keurmeester mevrouw A. Gielesse vond “Sidney geweldig en maakt haar Beste van het Ras en nu ook Nederlands Kampioen. De bekroning van deze dag was om 22 uur in de regen de 2e plaats in de groep 1. Keurmeester  was de heer Rolf Blessing allrounder en rasspecialist uit Duitsland

NL-Ch. Queensize aus dem Elbe-Urstromtal                                                                                              “Sidney” met de keurmeester  en de Res- teef van de familie Smiths

“Sonja” won op haar beurt de jeugdklasse die bezet was met 2 andere teven, die beduidend  ouder waren.

Het is heel gezellig tijdens een buitenshow, zolang het weer meespeelt. Vanaf 22 uur regent het en we waren nat en moe voordat we om middernacht thuis waren.

Het laatste weekend van juli was draaglijk na de hittegolf. In de hallen van de beurs in Luik / België was nog de hitte van de afgelopen dag en meneer/mevrouw en hond/en hadden het warm. Het regent nu god zijdank. “Sidney” werd alleen voor de eerste dag van de dubbele show ingeschreven . We hadden 38 honden voor ons en dus tijd om te wachten.

Sidney zat “gekoeld” dankzij onze nieuwe fan.

Er waren 2 reuen en 4 teven  ingeschreven voor de keurmeester Mr. V. Baranauskus / LIT. “Sidney” was Beste Teef. Met deze overwinning heeft ze aan alle voorwaarden voor de internationale en Belgische kampioen voldaan. Ze ontving ook de titel Benelux-winnaar.

Int-Bel-NL-Ch.  Queensize aus dem Elbe-Urstromtal

thuis met het unieke “Sidney” -gezicht