15 november 2012

Clubshow in België en Jonge Honden Dag in Nederland

Het was een zeer druk weekeinde voor onze honden en hun nakomelingen. Sinds lange tijd waren we  voor de 2-daagse show in Karlsruhe/DLD ingeschreven. Daardoor konden we niet aan de jaarlijkse Belgische OES Clubmatch deelnemen. Deze werd gehouden op 10-11-12 in Genk. Dat zijn 22 Km vanaf Maaseik. Oorspronkelijk zou Mevr. P. Barnes uit Engeland keuren, maar er was een wijziging. Er werd gekeurd door Mevr. Ingrid Hectors uit België. Chris Beirendonk had haar “Koko Chanelle aus dem Elbe-Urstromtal” ingeschreven, maar kon deze als Voorzitter van de Club niet zelf showen. Dat deed Hilde voor haar en werd met Uitmuntend beoordeeld, met een 2de plaats in de Jeugdklasse.

Koko Chanelle OES Clubm Belgie 11-12

Maryse Cornelis kwam met haar goede vriend Johny Kieffer, die “Keen on you aus dem Elbe-Urstromtal” voor haar showde. Het is de nestbroer van “Koko Chanelle” en beiden zijn 10 maand oud. Mevr. Hectors was was erg aangedaan van “Keyou” en hij won eerst de jeugdklasse en werd later Beste Junior in Show. (Met dank aan Inge van Engelen voor de foto’s)

Keen on you Clubm OES Club B 11-12

Zondag 11 november 2012 werd in het oostelijk gedeelte van Nederland, Schoonebeek, de jaarlijkse Jonge Honden Dag van de OES Club NL gehouden. Mevr. L. Mouchard uit Nederland keurde hier voor het eerst ons ras. Chris Beirendonk had een korte nacht, aangezien ze op zaterdag de Show in Genk had georganiseerd. Maar het loonde de moeite.  Haar “Koko Chanell aus dem Elbe-Urstromtal” werd Beste Teef in Show.  (Foto Lies van Heel)

Koko Chanelle JHD OES Club NL 11-12

De nakomelingen van onze reuen werden op beide Shows hoog beoordeeld en hier zijn we trots op.