11 juni 2022

EURO OES Show in Miesbach/Beieren

Onze Martina Weissmann had voor zaterdagavond een hotel geboekt in de buurt van de tentoonstelling. Dus de volgende ochtend zou ik 1,5 uur heen en terug hebben moeten rijden, helemaal alleen en zonder hond voor ondersteuning. Martina kan eigenlijk alles alleen en heeft mij niet echt nodig.

Toen ik vrijdagavond in bed lag, stond de wekker op 5 uur ’s ochtends. Omdat ik niet in slaap kon komen en zat te denken, dacht ik dat   het heel leuk zou zijn om op de EURO OES-show in Miesbach/GER te kunnen zijn…… stond om 2 uur op en startte de computer op om naar een retourvlucht van Düsseldorf naar München te zoeken voor zondag. Gevonden, geboekt! Een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage op de luchthaven en een taxi besteld van München naar Miesbach en terug. Om 3 uur lag ik blij weer in bed. Om 5 uur ’s ochtends toen de wekker ging, vertelde ik Paul dat ik zondag de hele dag weg zou zijn. Hij keek me slaperig en verbaasd aan.

Er moet veel stress zijn bij het inchecken op de luchthaven, daar kwam ik zaterdag achter. Daarom heb ik  besloten om 4 uur ’s ochtends op het vliegveld te zijn in plaats van 5 uur ’s ochtends. Mijn vlucht vertrok om 6.30 uur. Het was niet anders, maar toch een hotel gezocht in de buurt van het vliegveld en ’s avonds gereden. Dat was een uurtje extra slapen.

Om 3.30 uur ging de wekker en om 4.15 uur moest ik ruim 1 uur wachten voor de security met handbagage. Verder verliep alles vlot. Ik had een droomdag, mijn verrassing was gelukt , Chris Beirendonk en een paar anderen waren zeer verrast om mij toch in Miesbach te zien.

De reis werd perfect gemaakt door de fantastisch mooie pups van “Ch. Rock me Amadeus aus dem Elbe-Urstromtal” Ze wonnen beste reu en beste teef bij de pups. Hun gangwerk  is prachtig.

Beste reu was de in Portugal geboren “Sealords Rio Grande at Etichetaa Nera” eigendom van Laura Gassi uit Italië, beste teef en beste pup was Chris Beirendonk  met “Velvet Rose of Snowboot Bears”

Helaas was er na deze zeer mooie dag een vluchtvertraging van 2 uur. Storm en chaos op de luchthaven in München. s’nachts om 0.30 uur was ik weer thuis.

Impressies uit Miesbach