29 september 2011

Maastricht/NL en Marcenca/Ital.

 We hadden het goed. Maastricht is bijna om de hoek, dus een korte rijtijd. Desondanks was ik dood op, omdat “Himmlisch” de dag ervoor haar puppies had gekregen en ik hierdoor niet al te veel slaap had. Tomas Stejskal en Denisa waren 750 Km gereisd (en ook weer terug) om Spicy in Nederland te showen. Dat was ook goed zo. Ik kreeg de eer “Spicy” te showen bij Dhr. Jo Schepers. Er was een happy end. Ch. Hot’n Spicy aus dem Elbe-Urstromtal won het CACIB, CAC en werd Beste van het Ras en is nu een Nederlands Kampioen. De groep werd gekeurd door Dhr. D. Rutten, eveneens uit Nederland, en hier behaalden we de 2de plaats. “Spicy”heeft de titel in slechts 6 shows weten te behalen. Wij zijn trots op Tomas en Denisa en willen hen danken voor het feit dat Spicy altijd in een top conditie geshowed kan worden. Onze “Jadore aus dem Elbe-Urstromtal” behaalde slechts een tweede plaats.

Tussen neus en lippen door vertelde Tomas dat Spicy ook Tsjechisch Kampioen geworden was. Op 18 september 2011 waren ze op de show in Brünn/CZ en hier behaalde hij zijn laatste CAC, benodigd voor de titel, door Beste van het Ras te worden. Hij werd hierna 4de in de Groep.

Matteo Autolitano moest dit keer 1000 Km reizen naar de show van Marcenca/IT. Hier was een speciale show voor Bobtails. Dhr P. Zacco/IT keurde en Ukkie (Ch. Helado aus dem Elbe-Urstromtal), had deze dag geen zin te lopenen sloop door de ring. Met als resultaat een 2de plaats en het Res-CAC. Azzura showde “Just” (Just for me aus dem Elbe-Urstromtal) en had waarschijnlijk vergeten dat dit een jonge hond met veel power is. “Just”deed wat hij moest doen in de ring en ja ook hij behaalde slechts een tweede plaatst met Res-CAC.

De foto’s van Spicy in Maastricht:

Hot-N-Spicy-aus-dem-Elbe-Urstromtal-BOB,-BIG-2-Maastricht-25-9-2011

 een zijn mooie gangwerk

Hot-N-Spicy-aus-dem-Elbe-Urstromtal-BOB,-BIG-2--move-Maastricht-25-9-2011