7 maart 2017

Offenburg en Crufts

Over de show in Groningen op 04-03 is helaas niets positiefs te vermelden. Ik was met mijn fantastische “Norman” de lange reis naar het noorden van Nederland aangetreden. We hadden een leuk hotel en ik keek ernaar uit. Ik had hoge verwachtingen. Toen we eindelijk op 13.30 uur aan de beurt waren moest “Norman” zijn twee rondes lopen, in rondje 2 begon hij te hinken. Waarom? Ik weet het niet !!! de keurmeester de heer Koot was ontroostbaar, maar er was geen andere oplossing voor mij om mijn ​​”Norman” terug te trekken uit de competitie. einde, Uit !!!! Niets aan te doen. “Norman” zou zonder enige twijfel Beste van het ras geweest zijn en voor de Best in Groep 1 had hij ook bijzonder grote kansen . Yossi Guy uit Israël keurde deze groep en ik weet dat hij mijn “Nörmchen” erg mooi vind. Dit was Groningen 🙁   In het Weekend 12-3. was er de beroemde Show in Birmingham/UK, de CRUFTS. Pauline Mills keurde de ruim 100 ingeschreven OES. “Martha” en haar eigenaar Dr. Ann Hodgenson waren in de Juniorklas ingeschreven. Het is altijd bijzonder om op de beroemde Show te winnen en dit jaar was het in de juniorklas teven “Obsession aus dem Elbe-Urstromtal”. Afgelopen jaar was het mijn “Norman” die deze klas bij de reuen won.

de Luxushshowhund heeft zijn eigen Hotelkamerbed. “Martha” op de avond voor de show in Edingburgh afgelopen weekeind, waar ze wederom de Juniorklas won

Op dezelfde dag van 12.3. was familie Horschler op de Internationale show in Offenburg / GER in de tussenklasse met “Macho” aan de start, die zeer goed bezet was. De Luxemburger Mevr.w Melchior keurde ons ras. Ondanks de sterke konkurrentie bij de reuen was het “Macho” alias “On Top aus dem Elbe-Urstromtal” die beste reu won met CACIB en CAC. De vreugde bij Horsch en bij mij was zeer groot. Op dezelfde show was Mevr. Doreen Köpp met haar “Prima Donna aus dem Elbe-Urstromtal” voor de eerste keer in de jeugdklasse aan de start. Ze kwamen op de 3e plaats. On Top aus dem Elbe-Urstromtal toont zijn mooie gangwerk Links Dhr.